Business Online Solutions - de Zoho CRM Experts

Probeer Zoho CRM 15 dagen lang gratis uit. 

Eerst zelf beoordelen wat Zoho CRM kan en hoe het systeem eruit ziet. Dat kan, zonder betaling, door hier een gratis proefaccount Zoho CRM aan te maken. Mocht u tijdens het beoordelen met vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gratis Account aanmaken

Zoho CRM

VRAGEN? ONZE MEDEWERKERS HELPEN U GRAAG: 085-2007080

Gratis Advies

Standaard
14

Probeer nu gratis
Ideaal voor ZZP-ers en freelancers om te beginnen met alle benodigde basisfunctionaliteiten.


Bovenstaande prijs is op basis van een jaarcontract per gebruiker per maand.

Professional
€ 23

Probeer nu gratis
Een complete online CRM oplossing voor MKB-organisaties. Uitermate geschikt voor bedrijven die meer uit CRM willen halen.

Bovenstaande prijs is op basis van een jaarcontract per gebruiker per maand.

Entreprise
40

Probeer nu gratis

De entreprise versie is de meest populaire versie voor snel groeiende en internationaal opererende organisaties.


Bovenstaande prijs is op basis van een jaarcontract per gebruiker per maand. 

Ultimate
52

Probeer nu gratis

Naast alle entreprise functionaliteiten komt deze ultimate versie met geavanceerde analyses en vergroting van diverse functielimieten.

Bovenstaande prijs is op basis van een jaarcontract per gebruiker per maand. 

Waarom Zoho CRM?

Creëer met Zoho CRM een 360 graden beeld van uw klant zodat u altijd op de hoogte bent van wat er bij uw klant speelt. Door het hele proces van lead tot aankoop te stroomlijnen in Zoho CRM zult u zien dat u gerichter nieuwe klanten weet te werven en bestaande klanten tevreden houdt. Draai vervolgens rapportages uit over uw klanten om zo nog beter te kunnen targetten met succesvolle marketingcampagnes.


Zoals gezegd is Zoho CRM een cloud oplossing, maar wat houdt dit precies in? Dit houdt in dat Zoho CRM u al het werk uit handen neemt waardoor u zorgeloos kunt ondernemen. Zo zal Zoho CRM zorgen dat er een omgeving voor u beschikbaar wordt gesteld om uw data te registreren. Daarnaast wordt er gezorgd voor de beveiliging van deze omgeving, genoeg capaciteit om data op te kunnen slaan en ieder jaar drie gratis updates om u de gelegenheid te bieden gebruik te kunnen maken van de nieuwste technieken.

Business Online Solutions

Business Online Solutions is implementatie partner van Zoho CRM wat inhoudt dat Business Online Solutions ervoor zorgt dat de ‘oplossingen’ die beschikbaar zijn gesteld door Zoho CRM naar de wensen van de klant ingericht worden. 


Business Online Solutions zal als sparringpartner fungeren en samen met u de functionaliteiten en processen bespreken welke van belang zijn voor uw organisatie. 


Door onze jarenlange ervaring en expertise in verschillende type branches is Business Online Solutions in staat bij complexe processen te adviseren maar ook kritisch genoeg om bepaalde zaken af te raden.

Uw CRM data altijd mobiel beschikbaar

Beheer uw contacten en afspraken onderweg en blijf in contact met uw leads, opportunities en klanten. 


Beheer uw agenda, volg uw opportunities, deel verkoopinzichten met uw team en houd alle klantcommunicatie op één plek bij.