Implementatie

Het implementeren van een Zoho-Applicatie is meer dan alleen het activeren van een abonnement op de software-applicatie. 

Een nieuw systeem heeft impact op uw huidige bedrijfsprocessen. Een implementatie doet u niet even tussen de bedrijven door. Er dient een goede strategie aan ten grondslag te liggen.


Tijdens de implementatie kunt u rekenen op onze actieve begeleiding en expertise. Samen met u worden uw processen in kaart gebracht. Hoe verloopt het nu? En wat is de gewenste situatie na de implementatie? Op deze wijze ontstaat een blauwdruk. De blauwdruk en het datamodel staan centraal bij de inrichting van uw nieuwe applicatie.

Business Online Solutions zorgt door haar pragmatische instelling voor een juiste selectie van functionaliteit, faseert de implementatie en begeleidt uw organisatie naar een optimaal rendement van elke Zoho-Applicatie.

Omdat er meer kennis nodig is dan alleen applicatie kennis, is  Business Online Solutions uw bedrijfskundige sparringpartner. Onze consultants hebben hun sporen verdiend hebben op het gebied van Sales, Marketing en Business Consultancy. Want juist de vertaalslag van uw unieke bedrijfsprocessen naar een heldere strategie bepaalt of het systeem daadwerkelijk omarmd wordt door uw medewerkers. 


Vul het formulier in of bel 085-2007080