Business Online Solutions - de Zoho ONE Expert

Zoho ONE

VRAGEN? ONZE MEDEWERKERS HELPEN U GRAAG: 085-2007080

Zoho ONE
Gratis Advies
Zoho CRM
Zoho ONE
Zoho ONE

ALL EMPLOYEE PRICING

€ 37

/per werknemer/per maand op basis van een jaarcontract. Voor een maandcontract is de maandprijs 45 euro.


​Deze licentieprijs geldt voor elke medewerker binnen je bedrijf!

Zoho ONE

Sluit je abonnement af bij ons en krijg op een jaarcontract 10% extra korting!

Gratis proefaccount

FLEXIBLE USER PRICING

€ 90

/per werknemer/per maand op basis van een jaarcontract. Voor een maandcontract is de maandprijs 105 euro.


​Je bepaalt zelf het aantal gebruikers binnen je bedrijf.

Waarom Zoho ONE?

Zoho One is een geïntegreerd pakket van meer dan 45 applicaties met geavanceerde enterprise-class mogelijkheden.

Binnen elk bedrijf worden verschillende soorten software applicaties gebruikt voor diverse doeleinden. Deze applicaties werken echter vaak volledig los van elkaar en vormt het een enorme uitdaging om deze met elkaar te integreren. Dit kost veel tijd en veel geld.

Met Zoho ONE verkrijgt je op elk gebied een professionele applicatie van één leverancier tegen een uitermate voordelige prijs! Voor slechts 30 euro per maand per medewerker binnen uw bedrijf kunt je gebruikmaken van alle 45 applicaties van Zoho. 

Je salesafdeling kan met de Zoho CRM Entreprise versie aan het werk en meer leads en deals binnenhalen. Je Support afdeling kan met de Zoho DESK Entreprise versie aan de slag om een uitstekende service aan klanten te bieden en de afdeling Marketing kan binnen je bedrijf met Zoho Campaigns, Zoho SalesIQ, Zoho PageSense, Zoho Survey, Zoho Forms meer leads en bekendheid genereren. Bovenstaande applicaties zijn allemaal met elkaar geïntegreerd.

Naast bovenstaande zijn er nog vele andere Zoho-applicaties beschikbaar die uw bedrijf verder kunnen helpen. Zo kun je ook gebruik maken van Zoho Mail en is Outlook of G-mail niet meer nodig; daarmee bespaar je weer kosten. 

Graag brengen wij de softwarekosten van je bedrijf drastisch naar beneden met Zoho ONE. Met Zoho ONE verkrijg je de meest geavanceerde en gebruikersvriendelijke applicaties die elk bedrijf nodig heeft.

Vul het formulier in of bel 085-2007080

Business Online Solutions

Business Online Solutions is implementatie partner van Zoho ONE wat inhoudt dat Business Online Solutions ervoor zorgt dat de ‘oplossingen’ die beschikbaar zijn gesteld door Zoho ONE naar de wensen van de klant ingericht worden. 


Business Online Solutions zal als sparringpartner fungeren en samen met je de functionaliteiten en processen bespreken welke van belang zijn voor je organisatie. 


Door onze jarenlange ervaring en expertise in verschillende type branches is Business Online Solutions in staat bij complexe processen te adviseren maar ook kritisch genoeg om bepaalde zaken af te raden.

Zoho ONE voor Startups

We weten dat ondernemer worden geen gemakkelijke reis is. Van het opruimen van je eigen werkruimte, het serveren van koffie aan je collega's, het instellen van herinneringen zodat je niet vergeet je gezin mee te nemen op die broodnodige vakantie, tot het aanhouden van de lichten, het is veel meer dan alleen maar jongleren.


Welnu, wat als er één reeks applicaties was om je hele bedrijf mee te runnen?

Zeg hallo tegen Zoho One, de enige tool die u nodig heeft om je startup op te zetten, te starten en op te schalen!


Zoho One is een bundel van 40 verschillende applicaties, voor zowel web als mobiel.