Business Online Solutions - de Zoho Recruit Experts

Probeer Zoho Recruit 15 dagen lang gratis uit. 

Eerst zelf beoordelen wat Zoho Recruit kan en hoe het systeem eruit ziet. Dat kan, zonder betaling, door hier een gratis proefaccount Zoho Recruit aan te maken. Mocht u tijdens het beoordelen met vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Zoho Recruit

VRAGEN? ONZE MEDEWERKERS HELPEN U GRAAG: 085-2007080

Gratis
 0

U kunt de verschillende versies gratis uitproberen. Na verloop van de proefperiode blijft de gratis versie actief met beperkte functionaliteiten.

Bovenstaande prijs is op basis van een jaarcontract per gebruiker per maand. 

Standaard
25

Een complete online recruitment oplossing voor de kleinere recruiters.Bovenstaande prijs is op basis van een jaarcontract per gebruiker per maand.

Professional
50

De professionele versie is de meest populaire versie voor middelgrote recruitmentbureau´s.Bovenstaande prijs is op basis van een jaarcontract per gebruiker per maand. 

Entreprise
75

De Entreprise versie biedt recruitmentbureau´s extra portaal mogelijkheden en procesautomatisering met behulp van Bleuprints.


Bovenstaande prijs is op basis van een jaarcontract per gebruiker per maand.

Waarom Zoho Recruit?

De recruiting oplossing van Zoho biedt wervingsbureaus één platform om alle wervingsprocessen te beheren. Uitgerust met krachtige sourcingkanalen, eenvoudige extractietools voor cv´s en geautomatiseerde workflows en analyses, helpt Zoho Recruit u bij het vinden, volgen en inhuren van de beste kandidaten.


Een veel voorkomende factor voor hedendaagse bedrijven - of het nu gaat om kleine en of middelgrote bedrijven - is de constante behoefte aan personeel. Dit vraagt ​​om een ​​rekruteringssoftware die zo snel mogelijk het beste talent voor een vacature aanbiedt en tegelijkertijd geweldige kandidaten- en klantervaringen garandeert.

Business Online Solutions

Business Online Solutions is implementatie partner van Zoho Campaigns zorgt dat de ‘oplossingen’ die beschikbaar zijn gesteld door Zoho Campaigns naar de wensen van de klant ingericht worden. 


Business Online Solutions zal als sparringpartner fungeren en samen met u de functionaliteiten en processen bespreken welke van belang zijn voor uw organisatie. 


Door onze jarenlange ervaring en expertise in verschillende type branches is Business Online Solutions in staat bij complexe processen te adviseren maar ook kritisch genoeg om bepaalde zaken af te raden.

Uw data altijd mobiel beschikbaar

De mobiele applicatie voor recruitment van Zoho is ontworpen om tegemoet te komen aan meerdere hindernissen waarmee recruiters worden geconfronteerd. 


Met complete oplossingen voor zowel interne recruiters als recruitmentbureaus, helpt het Zoho Recruit-systeem bij het volgen van sollicitanten en om de beste kandidaten te vinden, te volgen, zonder dat jongleren tussen verschillende media vereist is.