Business Online Solutions - de Zoho Campaigns Experts

Probeer Zoho Campaigns 15 dagen lang gratis uit. 

Eerst zelf beoordelen wat Zoho Campaigns kan en hoe het systeem eruit ziet. Dat kan, zonder betaling, door hier een gratis proefaccount Zoho Campaigns aan te maken. Mocht u tijdens het beoordelen met vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gratis Account aanmaken

Zoho Campaigns

VRAGEN? ONZE MEDEWERKERS HELPEN U GRAAG: 085-2007080

Waarom Zoho Campaigns?

E-mailmarketingsoftware die de verkoop stimuleert.

Maak, verzend en volg e-mailcampagnes waarmee u een sterk klantenbestand kunt opbouwen. Van prachtige e-mailsjablonen tot een gebruiksvriendelijke editor en van automatiseringstools tot realtime analyses, Zoho Campaigns heeft het allemaal.

Bouw uw doelgroep op, voer gerichte e-mailcampagnes uit en vergroot uw bereik. Onze e-mailmarketingsoftware helpt u de marketeer te worden die u altijd al wilde zijn.

Een van de beste manieren om de juiste doelgroep te bereiken, is door segmenten te maken. Door uw mailinglijst te segmenteren, kunt u relevante inhoud naar relevante mensen sturen. U kunt uw lijst segmenteren op basis van verschillende criteria. Als u bijvoorbeeld een sportwinkel heeft, kunt u uw lijst segmenteren op basis van verschillende soorten sport en dienovereenkomstig aanbiedingen verzenden.

Business Online Solutions

Business Online Solutions is implementatie partner van Zoho Campaigns en zorgt dat de ‘oplossingen’ die beschikbaar zijn gesteld door Zoho Campaigns naar de wensen van de klant ingericht worden. 


Business Online Solutions zal als sparringpartner fungeren en samen met u de functionaliteiten en processen bespreken die van belang zijn voor uw organisatie. 


Door onze jarenlange ervaring en expertise in verschillende type branches is Business Online Solutions in staat bij complexe processen te adviseren maar is ook kritisch genoeg om bepaalde zaken af te raden.